SomJoves torna a participar en el Filmat

El Filmat es consolida com un referent audiovisual

En una sala d’actes del Casal de Cultura plena de gom a gom, el Filmat, el  ha tancat brillantment aquest divendres 5 de juny i amb una Gala Final, la seva cinquena edició, on s’han donat a conèixer i es s’han projectat les millors creacions audiovisuals produïdes pels joves matadeperencs i vallesans. La sessió, que ha començat a les 6 de la tarda, ha comptat amb l’assistència de l’Alcaldessa Mireia Solsona, els regidors Carme Querol, Montse Royes i Quico Sala, Pere Claveria (del Parc Audiovisual de Catalunya, i Juan Zayas (director de SomJoves Cinema).

Els premis han estat per Xavi Buxeda Marcet (premi adults per “Joguines del destí”), els alumnes de l’Escola Enxaneta de Terrassa(premi menors per “El retorn dels prehistòrics”), Marc Sanromà (premi al projecte audiovisual d’un centre educatiu per “Naturalesa”), “Elisabet Martí i Pau Aguilella (premi talent jove cinema per “Llum fosca”), i Joan Paüls (premi millor obra local per “En el fondo del mar”).

El Filmat és un festival organitzat conjuntament per Matadepera Televisió i el Punt Jove, amb el suport del Parc Audiovisual de Catalunya, l’entitat Som Joves Cinema, el Cineclub Matadepera i la Casa Baumann de Terrassa.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados